Scoren met Spelen voorlopig afgelast

vrijdag 27 januari 2012
timer 1 min
Nationale conferentie De Nationale Conferentie Scoren met Spelen op donderdag 22 maart in Bugers’ Zoo te Arnhem is helaas voorlopig afgelast. Wij houden u op de hoogte.
Scoren met Spelen voorlopig afgelast


TNO heeft recentelijk de economische en sociale waarde van buitenspelen in kaart gebracht. De belangrijkste uitkomsten zijn dat er veel bewijs is voor het belang van buitenspelen en bewegen in de openbare ruimte. Groen, speelruimtes en openbare ruimte hebben een waarde verhogend effect op huizenprijzen en wijken met deze voorzieningen zijn aantrekkelijker voor jonge gezinnen, die van groot economisch belang zijn voor gemeenten. Buitenspelen werkt preventief tegen overgewicht en chronische en psychische aandoeningen en draagt bij aan de algemene ontwikkeling van kinderen. Deze en aanverwante aspecten staan centraal tijdens de conferentie ‘Scoren met spelen’. Helaas kan de conferentie op de geplande datum geen doorgang vinden. Wij houden u op de hoogte.

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Scoren met Spelen voorlopig afgelast