Opening survivalbaan Dirksland uitgesteld

dinsdag 24 mei 2011
timer 1 min
Opening survivalbaan Dirksland uitgesteld De geplande opening van de survivalbaan in Dirksland is geannuleerd. In plaats van op 11 mei 2011 wordt de speelvoorziening medio juni 2011 officieel in gebruik genomen.
Opening survivalbaan Dirksland uitgesteld

 

Kwaliteit- en veiligheidseisen


De leverancier van de speeltoestellen, eibe, heeft geconstateerd dat het beschikbare hout voor het 'survivalparcours' niet voldeed aan de strenge kwaliteit- en veiligheidseisen. De kabelbaan wordt wel geleverd en geplaatst, maar met dit enkele speeltoestel wordt het unieke karakter van de survivalbaan teniet gedaan. De opening is daarom voorlopig uitgesteld.


Unieke survivalbaan


Het geduld van de Partij van de Activiteiten (groep 8 van obs De Inktvis) wordt nog even op de proef gesteld. Zij zijn, samen met de dorpsraad Dirksland, verantwoordelijk voor de samenstelling van deze voor Nederland zeer unieke survivalbaan.

Planning


Naar verwachting wordt het nieuwe materiaal half mei geleverd en kan begin juni 2011 de survivalbaan worden geplaatst.

Bron: Flakkeenieuws
 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Opening survivalbaan Dirksland uitgesteld