Boer Speeltoestellen steunt het WNF

woensdag 11 januari 2012
timer 2 min
Deze maand deed Boer Speeltoestellen een donatie van EUR 25.000 aan het Wereld Natuur Fonds. Deze schenking is onderdeel van de intensieve samenwerking die Boer sinds 2010 met het Wereld Natuur Fonds (WNF) heeft.
Boer Speeltoestellen steunt het WNF

 


Speciale speelplek


Samen met WNF ontwierp Boer een speciale speelplek – de Bamboeclub Speeltuin - waarin kinderen spelenderwijs leren over de natuurbehoud. De speelplekken zijn uitdagend en educatief. Door de aanschaf van een WNF-speelplek door een gemeente of school wordt ook een goed doel gesteund; van de opbrengst van de speelplek gaat tien procent naar het WNF.

Natuur uitgangspunt


Voor de WNF-speelplek is de natuur is het uitgangspunt voor de speeltoestellen. De speelplek is bedoeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De speeltoestellen zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd hardhout en hebben speciaal voor deze speelplek ontworpen wandjes en platen met afbeeldingen van verschillende dieren. De kinderen worden zo op een speelse manier bekend gemaakt met de bedreigde dieren die het WNF in bescherming neemt.

Specialist


Boer Speeltoestellen is specialist in het inrichten van openbare en recreatieve ruimten voor actief sport- en speelplezier voor jong en oud. Boer ontwikkelt en maakt een uitgebreid scala aan speel- en sporttoestellen, straatmeubilair en bloembakken en waterglijbanene. Daarnaast maakt Boer concepten op maat, zoals thematische inrichtingen van recreatieparken.

Verantwoord


Alle sport- en speltoestellen zijn veilig, leuk, duurzaam, onderhoudsarm en vandalismebestendig. Boer werkt aan het inrichten van educatieve speelplekken in heel Nederland waarbij UNICEF en het WNF beneficiënt zijn, en werkt nauw met beide organisaties samen.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Boer Speeltoestellen steunt het WNF